Index Vakbarát Hírportál

A Real Madrid nem bírt az Osasunával a szakadó hóban

2021. január 9., szombat 23:03

A spanyol bajnoki címvédő Real Madrid gólnélküli döntentlent játszott az Osasuna vendégeként a La Liga 18. fordulójában.

Már az is csodaszámba ment, hogy a találkozót meg tudták rendezni, és az odáig vezető út sem volt egyszerű. A Real Madrid pénteken éjszaka érkezett meg Pamplonába, mivel a csapat repülőgépe majdnem négy órán keresztül vesztegelt a madridi reptéren, amelyet egy időre lezártak a hóvihar miatt.

Pamplonában sem volt sokkal jobb az időjárás a mérkőzés napján, a pályamunkások rengeteget tettek azért, hogy egyáltalán le tudják játszani a meccset.

A Realban Toni Kroos 300. alkalommal lépett pályára, de ő is tehetetlen volt a körülményekkel és az ellenféllel szemben. A címvédő az első félidőben egyetlen kaput eltaláló lövést sem regisztrált, és bár a második félidőben két lesgólt is szerzett a csapat, érvényeset nem, ahogy az ellenfél sem.

Ezzel a Real Madrid sorozatban másodszor hullajtott pontokat egy kiesőjelölt otthonában, amivel csökkent az előnye a Barcelona előtt a második helyen, az Atlético (amelynek mérkőzését elhalasztották) pedig továbbra is vezeti a bajnokságot.

Végeredmény, La Liga, 18. forduló:
Osasuna–Real Madrid 0–0

Rovatok