Index Vakbarát Hírportál

Zinédine Zidane is elkapta a koronavírust

2021. január 22., péntek 13:02

Elkapta a koronavírust Zinédine Zidane, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője – olvasható a spanyol fővárosi klub pénteki közleményében.

A klub szűkszavú kommünikéjében arról nem adott tájékoztatást, hogy a francia szakembernek vannak-e tünetei – a teljes szakmai stábot és a játékosokat is rendszeresen tesztelik. 

A Real Madrid szombaton a Deportivo Alavés otthonában vendégeskedik a La Ligában, majd jövő szombaton a Levantét fogadja – ezen a két mérkőzésen minden bizonnyal nem a francia szakember irányítja a „királyi gárdát”. Február 6-án, az Huesca elleni idegenbeli bajnokin már elképzelhető, hogy újra Zidane ülhet a kispadon.

A spanyol járványügyi szabályok szerint Zidane-nak azonnal karanténba kell vonulnia, és csak akkor térhet vissza a klub létesítményeibe, ha újra negatív tesztet produkál.

A Real Madrid nehéz napokon van túl: szerda este nagy meglepetésre az Alcoyano búcsúztatta a Király-kupából a csapatot, amely most a koronavírus miatt kénytelen lesz nélkülözni vezetőedzőjét.

(Borítókép:  Zinédine Zidane Alcoy városában, Spanyolországban 2021.január 20-án.  Fotó: Jose Breton / Pics Action / NurPhoto /Getty Images)

Rovatok