Index Vakbarát Hírportál

Dárdai Pál csapata világbajnok középpályással tárgyal

2021. január 31., vasárnap 14:02

A világbajnok Sami Khedirával tárgyal Dárdai Pál vezetőedző klubja, a német labdarúgó Bundesligában szereplő Hertha BSC. Carsten Schmidt ügyvezető vasárnap megerősítette, hogy felvették a kapcsolatot a 33 éves játékossal.

Nemrég hosszú telefonbeszélgetést folytattam vele. Nagyszerű vezérnek és sikeres futballistának tartom őt, aki sok klubnál megfordult, és hatalmas tapasztalattal rendelkezik

– jelentette ki az ügyvezető.

A Juventus középpályásának megszerzésére hétfőn 18 óráig van módjuk a Bundesligában 14. berlinieknek, mivel akkor zárul le a téli átigazolási időszak.

A hétfőn újra kinevezett Dárdai Pál egyelőre nem foglalt állást Khedira érkezésével kapcsolatban.

Nem beszéltem vele, sok más játékossal sem beszéltem. Megvannak a játékosaim, és elégedett vagyok velük. Ami az erősítést illeti, annyi bizonyos, hogy egy 19 éves szupertehetséggel most nem sokra mennénk

– jelentette ki a magyar tréner, aki szombaton 3–1-es frankfurti vereséggel tért vissza a Hertha kispadjára.

A torinói egyesületben – melyben nyáron jár le a szerződése – Khedira egy ideje már csak mellékszereplőként van jelen, ebben a szezonban még nem lépett pályára. A 77-szeres válogatott labdarúgó Stuttgartban kezdte pályafutását, majd 2010-től 2015-ig a Real Madridot erősítette, azóta pedig a Juventus alkalmazásában áll.

(MTI)

Borítókép: Isabella Bonotto / AFP

Rovatok