Index Vakbarát Hírportál

Pisont István távozik, Horváth Ferenc a Honvéd új edzője

2021. február 15., hétfő 15:27 | aznap frissítve

Urbányi István sportigazgató és Pisont István vezetőedző távozását is bejelentette hétfő délután a Budapest Honvéd labdarúgócsapata. Mindkét szakember közös megegyezéssel int búcsút.

A klub honlapjának közleménye szerint Pisont a jövőben is a klub kötelékében marad.

Az 50 éves edző tavaly tavasszal vette át a felnőttcsapat irányítását, majd 2020 decemberétől ismét vezetőedzőként számítottak rá. Összesen 21 mérkőzésen irányította a csapatot, mellyel Magyar Kupát nyert.

A kispestiek – akik szombaton a Ferencvároshoz látogatnak – jelenleg a 11. helyen állnak a bajnokságban 21 fordulót követően.

Hamarosan a Mol Fehérvár is szerződést bonthat vezetőedzőjével, információink szerint Márton Gábort Cristiano Bergodi váltja. A Honvéd új trénere Horváth Ferenc lesz. A 47 éves edző korábban 164 magyar élvonalbeli meccsen ült a kispadon.

A célok nagyon egyszerűek és szemmel láthatóak, hiszen a Honvéd jelenleg a vonal alatt helyezkedik el a tabellán, a cél pedig, hogy minél hamarabb a vonal fölé kerüljön a csapat és ott is maradjon a bajnokság végéig. Azt gondolom, hogy ehhez sokkal szenvedélyesebb futballra lesz szükség, erre fogunk törekedni

– mondta Horváth a honvedfc.hu-nak.

Rovatok