Index Vakbarát Hírportál

Mbappé barcelonai remeklése rossz hír a Real Madridnak

2021. február 18., csütörtök 10:45

Nagyon rossz hír lehet a Real Madrid számára, hogy Kylian Mbappé triplázott a PSG Barcelona otthonában aratott 4–1-es sikere során – véli Juan Ignacio García-Ochoa, a Marca újságírója.

A 22 éves világbajnok támadó keddi – és eddigi – remekléséről szerdán bővebb anyaggal jelentkeztünk, hangsúlyozva, hogy még Puskás Ferenc sem volt arra képes a Camp Nouban, mint Mbappé.


A transfermarkt.de 180 millió euróra taksálja a piaci értékét, ezzel toronymagasan a világ legjobbja ebben a kategóriában.

A Real Madrid már hosszú évek óta próbálja megszerezni a Monaco színeiben berobbanó titánt, akinek a barcelonai remeklése – a három gól mellett kilenc sikeres csel és négy kulcspassz is volt a neve mellett – továbbra srófolhatja az árát.

A királyi gárda helyzetét könnyíthette volna, hogy Lionel Messi minden bizonnyal távozik a Barcelonából, és a hírek szerint a párizsi gárda lehet az új állomása, ha ez valóban megtörténik. Ugyanakkor a BL-nyolcaddöntő első felvonása után a Marca újságírója szerint a francia együttesnél aligha érdeklődnek az iránt, hogy a 22 éves sztárjukat egy akkor már 34 évesre cseréljék le:

Nem lehetnek ennyire őrültek

– vélekedik Juan Ignacio García-Ochoa.

Cikkében arról ír, hogy ha még el is adná a PSG Mbappét, akkor ennek óriási ára lenne, akár 200 millió euró is lehet ez az összeg, a koronavírus-világjárvány miatt pedig még a királyi gárdának sincs ennyi pénze jelenleg.

A kérők malmára hajthatja a vizet, hogy a világbajnok futballista szerződése jövő nyáron lejár, de a keddi teljesítmény után alighanem hamarosan egy új ajánlat érkezik a PSG-től – akár egy üres csekk formájában, hogy mondjon egy számot Mbappé...

A Camp Nouban mutatott teljesítménye után minden bizonnyal bármit megadnak neki a párizsiak.

Rovatok