Index Vakbarát Hírportál

Súlyosan megsérült, fél évet is kihagyhat a Bayern világbajnoka

2021. február 19., péntek 10:57 | aznap frissítve

Súlyos sérülést szenvedett a csütörtöki edzésen Corentin Tolisso, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayern München középpályása – írja a Bild.

A német lap szerint a világbajnok francia játékos már nem is léphet pályára az idényben. A klub hivatalos közleményben még nem reagált, Hansi Flick vezetőedző 13.30-kor tart sajtótájékoztatót. 

Friss: a sajtótájékoztatón az 55 éves szakember elárulta, Tolisso sérülése valóban súlyos, pénteken már meg is műtötték, a bal combjában szakadt el egy ín.

A bajorok nincsenek könnyű helyzetben, a múlt héten Thomas Müller esett ki koronavírus miatt, néhány nappal ezelőtt pedig Benjamin Pavard is pozitív vírustesztet produkált.

A fertőzésen szintén átesett Leon Goretzka és Javi Martínez már pályára léphet szombaton, az Eintracht Frankfurt elleni meccsen, ám sérülés miatt Douglas Costa és Serge Gnabry sem bevethető.

Tolisso 2017 nyarán érkezett Münchenbe. Azóta 94 mérkőzésen (18 gól, 12 gólpassz) játszott, és 339 napot volt összesen sérült, emiatt 61 találkozót kellett kihagynia.

(Borítókép: M. Donato / Getty Images Hungary)

Rovatok