Index Vakbarát Hírportál

Az Inter nem tud fizetni Lukakuért, a ManUnited elviheti az egyik legjobbjukat

2021. március 3., szerda 13:16

Az olasz Il Corriere dello Sport értesülései szerint a Manchester Unitedhez kerülhet az Internazionalétól Lautaro Martínez vagy Milan Skriniar.

Az olasz klub továbbra is 50 millió euróval tartozik a manchesterieknek a Romelu Lukaku-transzfer után (a belga csatár teljes vételára 74 millió euró volt 2019 nyarán), ráadásul a szerződésben egy olyan, körülbelül 5 milliós bónusz is szerepel, amelyet az Inter továbbra sem fizetett ki. Utóbbi elmulasztása arra kötelezné a milánói kék-feketéket, hogy a fennmaradó összeget (az 50 milliót) egyben fizesse ki a klub a manchesterieknek.

Az Intert birtokló Suning csoport azonban komoly bajba került a koronavírus-járvány alatt (a kínai csapat például meg is szűnt), emiatt Asraf Hakimi árát sem sikerült még rendeznie a csapatnak a Real Madrid felé.

Amennyiben az Inter képtelen egy összegben megtéríteni az 50 milliót, úgy a Manchester United kompenzációként elvihet egy játékost, aki a hírek szerint vagy az argentin támadó, Lautaro Martínez, vagy a szlovák hátvéd, Milan Skriniar lehet.

Rovatok