Index Vakbarát Hírportál

Cristiano Ronaldo visszatérhet a Real Madridhoz

2021. március 12., péntek 11:09

Spanyol sajtóhírek szerint elképzelhető, hogy a nyáron visszatér a Santiago Bernabéuba a Real Madrid korábbi futballistája, az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo.

A Marca beszámolója szerint a játékos ügynöke, Jorge Mendes már fel is vette a kapcsolatot a királyi klub illetékeseivel, és az első tárgyaláson is túl vannak.

Ronaldo 2018 nyarán igazolt a Real Madridból a Juventus csapatához, a váltás azonban igazából egyik félnek sem jött be.

Bár bajnoki címet egyaránt nyertek a madridiak és a torinóiak is azóta, a Bajnokok Ligájában mindkét együttes szenved a szakítás óta: a Juve az előző idényben a Lyon, idén pedig a Porto ellen búcsúzott a nyolcaddöntőben, a Realt pedig két évvel ezelőtt az Ajax, tavaly pedig a Manchester City búcsúztatta a torna ugyanezen szakaszában.

Az olasz klub a hírek szerint Ronaldo rendkívül magas fizetése miatt nem zárja ki annak lehetőségét, hogy megváljon a portugáltól, akit egyébként 2022. június 30-ig köt szerződés a torinóiakhoz.

Ráadásul a koronavírus okozta anyagi kiesések is drasztikusan érintették az egyesületet, nem beszélve az ismételten korai búcsúról a Bajnokok Ligájában.

Egyelőre persze korai lenne konkrétumokról beszélni, az elkövetkezendő hetek azonban mindenképpen érdekesek lehetnek az esetleges transzferrel kapcsolatban.

Cristiano Ronaldo 15 trófeát nyert a Real Madriddal, valamint négyszer kapta meg az Aranylabdát a klub futballistájaként.

(Borítókép: Gabriel Bouys / AFP)

Rovatok