Index Vakbarát Hírportál

Dárdai dühösen osztotta ki az egész német sajtót

2021. március 22., hétfő 09:34

Olykor Dárdai Pált is ki lehet hozni a sodrából. A Hertha BSC vezetőedzője a vasárnapi, Leverkusen ellen 3–0-ra megnyert bajnoki előtt nyilatkozott a Sky csatornának. A riporter, Marc Behrenbeck a szakembert a fiáról, Mártonról kérdezte, aki ezúttal is kezdőként lépett pályára. A Bild leírása szerint a tréner ekkor dühös monológba kezdett.

Nem értem önt, miért ez a téma megint? Százszor elmondtam, hogy ez baromság. Akkor kellene figyelmet kapnia, amikor rászolgál. Ő nem az edző fia, hanem Dárdai Márton. Tényleg, százszor kértem, szépen, hogy hagyjuk ezt a kérdést. Játékosként és nem az edző fiaként kell rá tekinteni.

Majd egyre ingerültebben folytatta:

„Egy fiatal játékosról van szó. A fiatalok hibáznak. 100-szor kértem, hogy hanyagoljuk a témát, de megint itt tartunk. Attól jobb lesz, hogy önök 100-szor elmondják, hogy ő az edző fia? Beszéljünk más témáról! Mit akart ezzel a kérdéssel elérni? Provokálni akart?”

Behrenbeck erre azt válaszolta, hogy a stúdióban elemezték a fiatal hátvéd játékát, és szerették volna az edző véleményét is kikérni.

Szerintem zárjuk le a dolgot. Én edző vagyok, ő pedig játékos, az öltözőben pedig egyáltalán nem téma az apa-fia kapcsolat 

– zárta a mondandóját Dárdai Pál.

Rovatok