Index Vakbarát Hírportál

Zidane: A Realnak nincs terve Hazard-ral kapcsolatban

2021. április 2., péntek 21:54

Zinédine Zidane, a Real Madrid francia trénere a pénteki sajtótájékoztatóján elmondta, a királyi gárdának nincsen konkrét terve Eden Hazard visszatérésével kapcsolatban.

Mint ismert, a belga futballista március közepén újra megsérült, a 2019-es érkezése óta ez már a 11. alkalom volt, összességében pedig már 338 napot volt maródi.

A Chelsea korábbi klasszisa pénteken a csapattal edzett, ahogyan a szintén sérülése után lábadozó Toni Kroos is, de nincs kitűzött időpont Hazard visszatérésére.

Nincs tervünk Hazard-ra. Nem fogunk erőltetni semmit. Lépésről lépésre haladunk majd. Nem tudom pontosan megmondani, mikor látom esélyét a visszatérésének. Ha három napon belül, akkor remek. Ha tíz nap múlva, az is rendben van. Örülünk, mert most már jobban van

– mondta Zidane a pénteki sajtótájékoztatóján.

Sergio Ramos vádlisérülést szenvedett a válogatottnál, ami miatt kihagyja együttese Liverpool elleni BL-negyeddöntős párharcát. 

Senki sem hibás, sem a válogatott, sem a Real Madrid. Ilyenek előfordulnak, a futball velejárója. Ezt el kell fogadni. Azt szeretnénk, hogy a lehető leghamarabb vissza tudjon térni. Ismerjük a kapitányunkat, és hogy milyen játékos. Szeretnénk, ha velünk lenne, de most azokkal kell foglalkoznunk, akik a csapat rendelkezésére állnak.

Zidane Sergio Ramos jövőjére is kitért. Mint ismert, a védő szerződése az idény végén lejár az együttesnél, emiatt pedig a távozása is benne van a pakliban.

Reményeim szerint folytatja.

Borítókép: Pierre-Philippe Marcou / AFP

Rovatok