Index Vakbarát Hírportál

A német rendőrség vizsgálatot indított a csodagyerek ellen

2021. április 13., kedd 12:40

A német rendőrség vizsgálatot indított a Borussia Dortmund csodagyereke, Youssoufa Moukoko ellen, miután állítólag bezárta lakásába volt barátnőjét az akarata ellenére – adta hírül a Marca.

Az idény hátralévő részét sérülése miatt kihagyó 16 éves futballista heves vitát folytatott a lánnyal, akit bezárt a lakásba, mielőtt elindult az edzésre.

A spanyol lap a La Gazzetta dello Sportra hivatkozva arról ír, hogy miután a volt barátnő észlelte a helyzetet, felhívta a rendőrséget, amely kiment a helyszínre és kinyitotta az ajtót.

A támadó ellen nem nyújtottak be panaszt, a német rendőrség ennek ellenére vizsgálatot indított az ügyben.

A Dortmundnak lakótermei vannak a saját nevelésű futballisták számára, de Moukoko a klubtól és a szüleitől is engedélyt kért arra, hogy külön lehessen – írja a Marca a Bild beszámolójára alapozva.

Ebben az idényben Moukoko lett a klub történetének legfiatalabban bemutatkozó játékosa, a német bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is szóhoz juthatott már a 2004. november 20-án született támadó, aki az U19-esek között négy tétmérkőzésen 13 gólig jutott a 2020–2021-es kiírásban, mielőtt a nagycsapathoz vezényelték.

(Borítókép: Marius Becker / AFP)

Rovatok