Index Vakbarát Hírportál

Eldőlt Neymar sorsa a PSG-nél?

2021. április 14., szerda 13:24

Bár az utóbbi időben egyre több találgatás látott napvilágot Neymar jövőjét illetően, a Paris Saint-Germain játékosa a keddi, Bayern München ellen sikerrel megvívott BL-negyeddöntős párharc után elég világosan fogalmazott a karrierjét illetően.

A brazil játékost 2022. június 30-ig köti szerződés a párizsi együtteshez, így nyilatkozott a lefújás után ezzel kapcsolatban:

A szerződéshosszabbításom most már nem téma. Nagyon jól és otthonosan érzem magam a PSG-nél, egyértelműen boldogabb vagyok, mint korábban voltam

– mondta el a TNT tévétársaságnak a 29 éves, újra kirobbanó formában játszó futballista.

A Paris Saint-Germain-elnök, Nasszer el-Kelaifi is bízik abban, hogy Neymar a klub játékosa marad.

Rengeteget fektettünk a klubba azért, hogy minden trófeát, köztük a Bajnokok Ligáját is elhódítsa. Emiatt nem érhet kritika minket akár Neymar, akár Kylian Mbappé részéről, nagyon jó csapatunk van, így bízom benne, hogy a következő szezonokban is mindketten a PSG-t erősítik majd.

Mauricio Pochettino alakulata 3–3-as összesítéssel, idegenben szerzett több góllal búcsúztatta a negyeddöntőben a BL-címvédő Bayern München együttesét, az elődöntőben pedig a Manchester City– Borussia Dortmund párharc továbbjutójával találkozik majd.

(Borítókép: Franck Fife / AFP)

Rovatok