Index Vakbarát Hírportál

C. Ronaldo kevesebb fizetésért is elmenne az MU-hoz?

2021. április 23., péntek 11:13

A La Gazzetta dello Sport értesülése szerint Cristiano Ronaldo visszatérne korábbi együtteséhez, a Manchester Unitedhez, és még fizetéscsökkentésbe is hajlandó lenne belemenni.

A portugál sztár szerződése 2022 nyaráig érvényes, de az olasz lap szerint Cristiano Ronaldo fontolgatja a távozást, miután az idénye nem a remélteknek megfelelően alakult együttesénél, a Juventusnál.

A torinói gárda továbbá pénzügyi problémákkal is küzd, ami miatt létrehozták 11 másik csapattal közösen az Európai Szuperligát, hogy aztán két napon belül bedőljön az egész.

A La Gazzetta dello Sport beszámolójában kitér arra, hogy Ole Gunnar Solskjaer nemrégiben arról beszélt, hogy szívesen látná a Manchester Unitednél a portugál támadót, míg CR egy másik korábbi együttesénél, a Real Madridnál Florentino Pérez klubelnök elvetette annak a lehetőségét, hogy visszatérjen a klasszis.

Ronaldo évi 31 millió eurót keres a Juventusnál, és fizetéscsökkentésbe kell beleegyeznie ahhoz, hogy visszatérjen Manchesterbe – 12 évvel a távozását követően.

A beszámoló szerint a 36 éves futballista erre hajlandó is lenne, ugyanakkor nem fogadna el évi 20 millió euró alatti ajánlatot a „vörös ördögöktől”.

A Juventus legalább 29 millió eurót szeretne látni játékosáért, illetőleg nyitott egy Paul Pogbát érintő cserére is, de utóbbi aligha kelti fel a manchesteriek érdeklődését.

(Borítókép: Cristiano Ronaldo 2009-ben távozott a Manchester Unitedtől – Andrew Yates / AFP)

Rovatok