Index Vakbarát Hírportál

A Chelsea bankot robbanthat a Real Madrid-klasszisért

2021. április 26., hétfő 14:20 | aznap frissítve

Spanyol lapértesülés szerint a Premier League-ben szereplő Chelsea kész bankot robbantani a Real Madridot erősítő Raphaël Varane megszerzéséért.

A 28. születésnapját múlt vasárnap ünneplő védő szerződése 2022 nyarán lejár, a hosszabbítása pedig még egyáltalán nem eldöntött folyamat.

A játékos és a klub közötti egyeztetések már elkezdődtek, de a Mundo Deportivo szerint a francia hátvéd nem biztos abban, hogy a királyi gárdánál kívánja folytatni a pályafutását.

Varane esetében már 2019-ben is felvetődött a váltás lehetősége, és bár akkor még maradt, most ismét kérdéses a jövője.

Ajánlatokban nem szenved hiányt, a PSG és a Manchester United is szívesen látná keretében, a Mundo Deportivo szerint viszont a Chelsea áll legjobban a harcban. A Real Madrid BL-riválisa hajlik rá, hogy teljesítse Thomas Tuchel vezetőedző kérését, és készen áll 70 millió eurót áldozni a védő szerződtetésére.

A királyi gárda a hírek szerint nem ragaszkodik mindenáron játékosához, már csak David Alaba közelgő érkezése miatt sem – és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a belengetett Kylian Mbappé-átigazoláshoz sem jönne rosszul a Varane-ért esetlegesen érkező 70 millió euró.

A 28 éves játékos 2011 nyarán, 10 millió euróért cserébe érkezett a Lens-tól, a blancók színeiben eddig 357 mérkőzésen lépett pályára, négy Bajnokok Ligáját és klubvilágbajnoki címet, három Európai Szuperkupát, bajnoki aranyat és Spanyol Szuperkupát, valamint egy Király-kupát nyert.

(Borítókép: Pau Barrena / AFP)

Rovatok