Index Vakbarát Hírportál

PL-csatár vagy a Roma volt edzője jöhet a Fradihoz

2021. május 10., hétfő 13:53

Az Index értesülése szerint a Ferencváros előrehaladott tárgyalásokat folytat a korábban az AS Romát is edző Eusebio Di Francescóval, olyannyira, hogy Szerhij Rebrov döntésének függvényében azonnal ki is neveznék már az ukrán utódjának.

A Ferencvárossal sorozatban harmadszor is bajnoki címet nyerő Rebrov az információink szerint olyan fizetést szeretne magának, amilyet a Dinamo Kijevnél megkereshetne, emellett pedig kiemelkedő játékosokat is Budapestre szeretne költöztetni:

az ukrán együttes csapatkapitányát, Szerhij Szidorcsukot, valamint a korábban a Dortmundban, 2018 óta a Premier League-ben vitézkedő West Ham Unitedet erősítő Andrij Jarmolenkót is a zöld-fehérekhez akarja hozatni.

Rebrovnál nemcsak a fizetési és játékosigénye a kérdéses, ugyanis az ukrán válogatott sikertelen Eb-szereplése esetén akár Andrij Sevcsenko helyére is pályázhatna, így meglehet, hogy kivárásra játszik a 46 éves tréner.

Ha a távozás mellett dönt, akkor a Romát 2017 és 2019 között irányító Eusebio Di Francesco érkezhet, akivel olyannyira előrehaladottak a tárgyalások, hogy ha Rebrov távozik, egyből alá is írnák a szerződést a felek.

(Borítókép: Rebrov kiemelkedő játékosokat hozatna a Fradihoz – MTI / Czeglédi Zsolt)

Rovatok