Index Vakbarát Hírportál

Új csatornára költöznek Szoboszlaiék és Dárdaiék

2021. május 12., szerda 10:02

A Network4 lesz a Bundesliga új magyarországi otthona, miután a médiaszolgáltató és a Bundesliga International, a DFL leányvállalata négyéves megállapodást kötött.

A szerződés értelmében a Network4 kizárólagos közvetítési jogot szerzett a Bundesliga, a 2. Bundesliga, valamint a Német Szuperkupa és az osztályozók sugárzására. A tervek szerint szezononként több mint 300 mérkőzés kerül képernyőre. Emellett a Network4 számos Bundesliga-kísérőműsort is sugároz majd, így a magyar futballrajongók mindig naprakészek lesznek a német labdarúgó-bajnokság legfrissebb történéseiből.

A Network4 a 2021–22-es szezontól a Bundesliga valamennyi mérkőzését közvetíti az ARENA4 sporttelevízión, általános szórakoztató csatornáján, a TV4-en, valamint interneten elérhető streamingplatformján, az ARENA4+-on, ahol a nézők itthon eddig még nem látott tartalmi megoldásokkal találkozhatnak.

Robert Klein, a Bundesliga International vezérigazgatója:

A Bundesliga tradicionálisan a magyar tehetségek otthona, elég, ha csak a múltban Détári Lajosra vagy Király Gáborra gondolunk, a jelenben pedig a RB Leipzig meghatározó játékosaira, Gulácsi Péterre, Willi Orbánra és Szoboszlai Dominikra, vagy akár Dárdai Pálra, aki játékosból lett sikeres edzővé a Hertha BSC-nél. Ez a megállapodás is jelzi, milyen népszerű a Bundesliga, és már nagyon várjuk a Network4-gyel való együttműködést, hogy a szurkolók számára vonzó, lokalizált tartalmakat kínálhassunk.”

Borsány-Gyenes András, a Network4 igazgatótanácsának elnöke:

Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy minden eddiginél részletesebb és színvonalasabb közvetítésekben számoljunk be a Bundesliga eseményeiről. A magyarországi Bundesliga-közvetítések történetében először fordul elő, hogy egy szezonból minden egyes mérkőzés képernyőre kerül majd. Online platformunk, az ARENA4+ az eddig megszokottakon túl új tartalmi és technológiai megoldásokat kínál, hogy a szurkolók a Bundesliga minden rezdülését nyomon követhessék.”

Kövesse a Bundesliga legfrissebb eseményeit a Bundesliga.com oldalon, valamint a liga hivatalos Facebook-, Twitter- és Instagram-csatornáin keresztül, illetve az ARENA4+-on és az ARENA4 hivatalos Facebook-oldalán!

Rovatok