Index Vakbarát Hírportál

Donnarumma hétfőn a PSG játékosa lehet

2021. június 20., vasárnap 16:10

Az átigazolási ügyekben bennfentesnek számító Fabrizio Romano értesülése szerint Gianluigi Donnarumma hétfőn orvosi vizsgálatra utazik, hogy a PSG játékosa legyen.

A Milan 22 éves kapusa az olasz válogatottal vasárnap este Wales ellen léphet pályára 18 órától, az együttese már két kör után kvalifikálta magát a kieséses szakaszra.

Az már egy ideje tény, hogy a piros-feketéknél 251 tétmérkőzésen pályára lépő kapus távozik az együttestől, mivel szerződése a nyáron lejár, a klub pedig nem kívánja megadni azokat a kondíciókat, amiket Mino Raiola játékosügynök szeretne a védencének (és magának).

Úgy tűnik, már meg is van Donnarumma új klubja, Fabrizio Romano úgy tudja, hogy hétfőn orvosi vizsgálatra érkezik Firenzébe, ahol a PSG stábja fogadja őt.

Már az is eldőlt a hírek szerint, hogy a 22 éves kapus 2026 nyaráig szóló szerződést köt a francia együttessel.

PSG-vel kapcsolatos hír még, hogy a párizsiak várják az új Everton-menedzsert, hogy utána ismét megpróbálják kölcsönvenni Moise Keant.

Confirmed. Medicals tomorrow morning in Florence for Gianluigi Donnarumma as new Paris Saint-Germain goalkeepers, contract set to be signed until 2026. Done deal. *** #PSG

PSG are waiting for Everton new manager to decide about Moise Kean - Leonardo wants him on loan again. https://t.co/XNZ3Jjtakz

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 20, 2021

Borítókép: Ettore Ferrari / AFP

Rovatok