Index Vakbarát Hírportál

Ronaldinho jól elverte Sergio Ramost

2021. június 21., hétfő 08:53

Múlt héten a Barcelona és a brazil válogatott korábbi kiválósága, Ronaldinho indokolatlanul beleszállt Sergio Ramosba, a Real Madrid (korábbi) védőjébe, amikor a Twitteren közös képet posztolt, amelyen éppen ellövi a labdát mellőle, valamint feltett egy kérdést, hogy Ramos emlékszik-e arra a bizonyos meccsre. Ronaldinho valószínűleg a Barcelona 3–0-s győzelmére gondolt a 2005–06-os szezonból, de nagyot hibázott, ugyanis egy egy évvel későbbi fotót használt fel ehhez.

Ramos természetesen lecsapta a magas labdát, elmondta, hogy emlékszik ugyan, de sokkal szebb emlékeket őriz egy kicsivel későbbi eseményről – ezt a Real 2007-es bajnoki parádéján készült képpel illusztrálta.

Valahogy mindenképpen el kellett dönteni az online szócsatát, az EA Sports pedig kapva kapott az alkalmon, és megszervezett a két világbajnoknak egy virtuális El Clásicót. A FIFA 21 videójáték segítségével rendezhették a „konfliktust", a meccs pedig igencsak egyoldalúra sikerült, a Ronaldinho-féle Barcelona ugyanis 3–0-ra legyőzte a Ramos által irányított Real Madridot.

Úgy tűnik, megvan, Ramos mivel tölti az idejét azok után, hogy Luis Enrique nem válogatta be Spanyolország Európa-bajnoki keretébe. Ezenkívül persze a csapatkeresés is biztosan lefoglalja, ugyanis 16 év után elköszön a Real Madridtól.

Rovatok