Index Vakbarát Hírportál

A kapott gól után kifeküdt a kapus – videó

2021. június 28., hétfő 08:34

A Copa América B csoportjának záró fordulójában Brazília 1–1-es döntetlent játszott Ecuadorral, így négy meccsen szerzett tíz ponttal lett első, de mégsem a házigazdáról szólt a vasárnap este Dél-Amerikában.

A koronavírus-járvány miatt idénre halasztott, majd az argentin helyzet miatt Brazíliába átkerülő viadalon a házigazda Venezuela (3–0), Peru (4–0) és Kolumbia (2–1) legyőzése után már fix elsőként várhatta az utolsó meccsét, a Real Madridot erősítő Éder Militao góljával pedig előnnyel vonulhatott a szünetre. A fordulást követően Ángel Mena gyorsan egyenlített, újabb gól pedig nem esett, ez pedig egyben Ecuador továbbjutását is jelentette.

Igaz, ehhez az sem ártott, hogy Peru legyőzze Venezuelát. A második félidő elején egy kapu előtti kavarodás végén André Carrillo talált a léc alá, ezt pedig a pórul járó kapus (Wuilker Farínez) úgy konstatálta, hogy mozdulatlanul elterült a füvön.

Az ötcsapatos csoportokból csak az utolsók nem jutnak be a negyeddöntőbe, Argentína a másik csoportban a már fixen kieső Bolívia ellen biztosíthatja be az elsőségét.

COPA AMÉRICA

B CSOPORT, 4. FORDULÓ

Brazília–Ecuador 1–1 (Militao 37., ill. Mena 53.)

Venezuela–Peru 0–1 (Carrillo 48.)

A csoport végeredménye: 1. Brazília 10 pont, 2. Peru 7, 3. Kolumbia 4, 4. Ecuador 3, 5. Venezuela 2

(Borítókép:  Buda Mendes/Getty Images) 

Rovatok