Index Vakbarát Hírportál

A Premier League-be szerződött a magyar védő

2021. július 17., szombat 15:55

Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Wolverhampton együttese szerződtette a MOL Fehérvár védőjét, Bolla Bendegúzt. A 21 éves bekket, aki tagja volt az Eb-n szereplő magyar válogatott keretének, azonnal kölcsönadta Premier League együttes, svájci partner csapatnak, az első osztályba idén visszajutó Grasshoppersnek.

Bár sokáig úgy tűnt, hogy bemutatkozhat a Premier League-ben és arról is cikkeztek, hogy Törökországba szerződik, végül egyikre sem került sor.

Miután a magyar válogatottal visszatértünk az osztrák edzőtáborból, a másnapi reggelinél szóltak az angol klub ajánlatáról. Az első gondolatom az volt, hogy valaki biztosan szórakozik velem. Hirtelen jött a lehetőség, de nagyon örültem neki, elvégre gyerekkorom óta az volt a célom, hogy minél előbb külföldre szerződjek, és légiósként is megálljam a helyem. Szerencsére a Fehérvárnak és a Wolverhamptonnak sikerült megállapodnia egymással, így létrejött az üzlet. Sokat jelentett, hogy az angol egyesület ötéves szerződést kínált, úgy tűnik, hosszú távon számolnak velem

– nyilatkozta a Nemzeti Sportnak.

Rovatok