Index Vakbarát Hírportál

A Dortmund ajánlatot tett a magyar válogatott védőért

2021. július 31., szombat 13:38

A török Fenerbahçe ezúttal a német labdarúgó-Bundesligából kapott ajánlatot Szalai Attiláért, ám egybehangzó török sajtóértesülések szerint a felkínált összeget kevesellte a török klub, így azt visszautasította.

Nem a Borussia Dortmund   az első topcsapat , aminek szóba jött a neve a magyar válogatott védőjével kapcsolatban. 

A német klub 12 millió eurót ajánlott a Szalaiért – szúrta ki a Nemzeti Sport a Sabah hírportálon. A hírek szerint ugyanakkor a Fenerbahçe legalább 20 millió eurót kérne a magyar tehetségért.

Korábbi sajtóhírek szerint az Atlético Madridtól 25 millió eurós ajánlatot várt az iszambuli együttes.  Szalai Attila január óta a Fenerbahçe játékosa, szenzációs játékával a török együttesben és a válogatottban több klub érdeklődését is felkeltette.

A 23 éves középhátvéd alapember volt a válogatottban az Európa-bajnokságon, mindhárom mérkőzést az elsőtől az utolsó percig végigfutballozta.

A klubjában 22 meccsen lépett pályára, rendre kezdőként, még három gólt is szerzett. A Transfermarkt 7 millió euróra becsülte Szalai értékét, ám ez még az Eb előtt, június elsején történt. Az ottani szereplése biztosan felfelé mozdította el ezt a számot. 

(Borítókép: Jonathan Moscrop / Getty Images)

Rovatok