Index Vakbarát Hírportál

Megfenyegették Lukaku ügynökét az átigazolás miatt

2021. augusztus 13., péntek 21:54

Romelu Lukaku csütörtökön hivatalosan is visszatért a Chelsea-hez, a londoni klub 97,5 millió fontot fizetett érte az Internazionalénak, ám az ügylet árát alaposan megfizette Federico Pastorello, a 28 éves belga csatár ügynöke.

Pastorello ugyanis azt állítja, hogy őt és a családját megfenyegették, miközben az átigazoláson dolgoztak, mondván, a váltásnak anyagi oka van, és kényszerítették a csatárt – írja a BBC.

Sokan, akik sértegetnek és fenyegetnek, korábban hálálkodtak azért, mert Milánóba hoztam Lukakut. A konfrontációt és az építő kritikát mindig is elfogadtam, és ez így lesz a jövőben is, mert része a futballnak. Ám azt nem viselem el, amikor hazugsággal vádolnak, sértegetnek és fenyegetnek, pláne, ha a családomat, a lányaimat is éri atrocitás. Ez túlmegy minden határon

– mondta Pastorello.

Lukaku két idényt húzott le az Interben, 95 tétmérkőzésen 64 gólt szerzett, és a 2020–2021-esyben 11 év után bajnoki címig vezette a milánói klubot.

Más kérdés, hogy az ünneplés hevében azt mondta, örömmel marad csapatnál, ehhez képest alig telt el néhány hét, és már arról beszélt, mennyire szeretne visszatérni korábbi együtteséhez, a Chelsea-hez, ha megfelelő ajánlat érkezik.

A szurkolók szeretete és a városhoz fűződő kötődése miatt sokáig gondolkodott, de aztán meghozta a döntését. Az átigazolás pénzügyi oldala csak egy része a váltásnak, de nem ez volt a legfőbb tényező. Ami az Intert illeti, Giuseppe Marotta vezérigazgató, Piero Ausilio sportigazgató és Simone Inzaghi vezetőedző mindent megtett azért, hogy Lukaku az Interben maradjon

– tette hozzá a játékos menedzsere.

(Borítókép: Romelu Lukaku. Fotó: Mattia Ozbot / Inter / Getty Images)

Rovatok