Index Vakbarát Hírportál

Megérkezett a Real Madrid első ajánlata Mbappéért

2021. augusztus 25., szerda 09:39

Kedd késő este újra felpezsdültek a hírek a franciák világbajnok támadója, Kylian Mbappé körül. Több jól értesült szakíró és sportcsatorna, többek között az átigazolási hírekben megbízható forrásként számon tartott Fabrizio Romano is egyszerre jelentette, hogy a Real Madrid megtette első hivatalos ajánlatát a francia klubnak a 22 éves támadóért. 

Ennek apropója volt, hogy Mbappé már összesen hat alkalommal utasította vissza a PSG szerződéshosszabbítás ajánlatát. A támadó jelenlegi kontraktusa jövő nyáron jár le, így a francia klub vezetősége úgy döntött, hogy mégiscsak pénzé teszik világklasszisukat, mielőtt 2022 nyarán ingyen távozna. Mbappé kijelentette, hogy nem áll szándékban hosszabbítani jelenlegi csapatával, ugyanis gyermekkori álmát szeretné megvalósítani és a Real Madrid játékosa lenni. 

A madridiak első ajánlata pontosan ugyanannyi, mint a játékos értéke, azaz 160 millió euró.

Sajtóértesülések szerint Mbappé maga kérte a PSG vezetőségét, hogy ezt az ajánlatot már fogadják el a spanyol csapattól. 

Egy dolog biztos, ennyire még sosem jártuk közel a francia támadó klubváltásához. Az átigazolási piac augusztus 31.-én, éjfélkor zárul, így addigra biztosan választ kapunk arra, hogy végül megállapodnak-e a felek. 

(Borítókép: Getty Images)

Rovatok