Index Vakbarát Hírportál

Mbappé ügyében a Real Madrid ultimátumot adott a PSG-nek

2021. augusztus 28., szombat 15:36

Véget érni látszik Kylian Mbappé átigazolási szappanoperája. A PSG sztárcsatárát a Real Madrid régóta igyekszik becserkészni, legutóbb 170 millió eurót ajánlottak érte, majd csütörtökön további 10 millió euróval emelték az ajánlatukat.

Ám Párizsból még semmilyen válasz nem érkezett. 

Egybehangzó sajtóértesülések szerint a Real Madrid ultimátumot adott a PSG-nek, azzal a céllal, hogy hétvégén nyélbe üssék az üzletet. A pletykák szerint a klubok már tárgyalnak, a sztárcsatár pedig hétfőn csatlakozik a francia labdarúgó-válogatotthoz, addigra szeretné tudni, hol folytatja ősszel.

Mbappé már összesen hat alkalommal utasította vissza a PSG szerződéshosszabbítás ajánlatát. A támadó jelenlegi kontraktusa jövő nyáron jár le, így a francia klub vezetősége úgy döntött, hogy mégiscsak pénzé teszik világklasszisukat, mielőtt 2022 nyarán ingyen távozna. Mbappé kijelentette, hogy nem áll szándékban hosszabbítani jelenlegi csapatával, ugyanis gyermekkori álmát szeretné megvalósítani és a Real Madrid játékosa lenni.

Egy dolog biztos, ennyire még sosem jártuk közel a francia támadó klubváltásához. Az átigazolási piac augusztus 31.-én, éjfélkor zárul, így addigra biztosan választ kapunk arra, hogy végül megállapodnak-e a felek.

Rovatok