Index Vakbarát Hírportál

Casemiro a játékvezetőt is felrúgta a Real Betis elleni meccsen

2021. augusztus 29., vasárnap 06:36

A spanyol La Liga harmadik fordulójában a Real Madrid 1–0-ra legyőzte a Real Betis csapatát, de nem ez volt az igazán érdekes a mérkőzésen.

A La Liga szombati játéknapján a csapatok nem halmozták el gólokkal a rajongókat. Minden együttes legfeljebb egy találatot szerzett a saját meccsén. A Celta Vigo kezdte a napot az Athletic Bilbao ellen, mely találkozó az utóbbi csapat 1–0-s győzelmével zárult. A Celta Vigónak nem volt kaput eltaláló lövése az összecsapás során...

Meglepetés volt viszont, hogy a spanyol élvonalban újonc Elche 1–1-es döntetlent játszott a Sevillával. A hazai pályán játszó újoncoknak Enzo Roco szerezte meg a vezetést a 11. percben, így a Sevilla mintegy 29 percet játszott hátrányban. Az egyenlítés feladata Juszef en-Neszirire hárult, aki a 40. percben talált az Elche hálójába, Marcos Acuna remek labdája után. A Real Sociedad 1–0-t játszott a Levantéval, a mérkőzés egyetlen gólját Ander Barrenetxea szerezte a 40. percben.

A nap jelenete viszont egyértelműen a Real Betis–Real Madrid találkozón került rögzítésre.

Az 58. percben a madridiak védekező középpályása, Casemiro a hazaiak kontráját akadályozta meg, becsúszó szerelése pedig olyan jól sikerült, hogy még a játékvezetőt is felrúgta.

Szerencsére mindketten egy jót nevettek az eseten, aztán ment tovább a játék, nem volt semmi feszültség Alejandro José Hernández és a brazil között.

Végül a mérkőzés egyetlen gólja pár perccel a fenti eset után született. Karim Benzema pazar beadását Daniel Carvajal váltotta gólra, ezzel lett 1–0 a végeredmény a „los blancos” javára.

A tabella első felét így a Real Madrid, Sevilla, Valencia, Mallorca négyes foglalja el. Mindegyik csapatnak két győzelem és egy döntetlen a mérlege, tehát hét pontja van.

(Borítókép: Casemiro és José Hernández a földön. Fotó: David Bustamante / Getty Images)

Rovatok