Index Vakbarát Hírportál

Megsérült a magyar válogatott futballista

2021. augusztus 30., hétfő 11:58

Lovrencsics Gergő bokasérülést szenvedett, így nagy valószínűséggel nem állhat a magyar labdarúgó-válogatott szakmai stábjának rendelkezésére a soron következő világbajnoki selejtezőkön.

A magyar szövetség a Twitter-odalán tudatta hétfőn, hogy a játékos megsérült klubcsapata, a Hajduk Split vasárnapi bajnoki mérkőzésén.

A válogatott orvosi stábja ma elvégzi a szükséges vizsgálatokat, de majdnem biztosnak tűnik, hogy a következő másfél hétben sajnos nem állhat a szakmai stáb rendelkezésére.

Lovrencsics Gergő bokasérülést szenvedett csapata, a @hajduk bajnoki mérkőzésén. A válogatott orvosi stábja ma elvégzi a szükséges vizsgálatokat, de majdnem biztosnak tűnik, hogy a következő másfél hétben sajnos nem állhat a szakmai stáb rendelkezésére. #csakegyutt #magyarok

— MLSZ (@MLSZhivatalos) August 30, 2021

A magyarok csütörtökön az Eb-döntős angolokat fogadják a Puskás Arénában, vasárnap az albánok vendégeként lépnek pályára, majd jövő szerdán az andorraiakkal játszanak, ugyancsak otthon.

Lovrencsics a márciusi selejtezők közül Lengyelország ellen 66, Andorra ellen 83 percet kapott, a részben hazai rendezésű Eb-n pedig a portugálok ellen végigjátszott meccs után Franciaország és Németország ellen is kapott némi játékidőt.

A magyar válogatott kerete:

Kapusok: Bogdán Ádám, Dibusz Dénes, Gulácsi Péter
Védők: Bolla Bendegúz, Botka Endre, Fiola Attila, Kecskés Ákos, Lang Ádám, Lovrencsics Gergő, Willi Orbán, Szalai Attila, Tamás Márk
Középpályások: Cseri Tamás, Gazdag Dániel, Kleinheisler László, Nagy Ádám, Schäfer András, Szoboszlai Dominik
Támadók: Hahn János, Nikolics Nemanja, Sallai Roland, Sallói Dániel, Schön Szabolcs, Szalai Ádám, Varga Kevin, Varga Roland

(MTI/Index)

(Borítókép: Matthias Hangst/Getty Images)

Rovatok