Index Vakbarát Hírportál

Francia csodagyereket igazolt a Real Madrid

2021. augusztus 31., kedd 09:26

Egybehangzó sajtóértesülések és a legmegbízhatóbb sportújságírók egyszerre jelentették, hogy hétfő késő este megszületett az üzlet a francia élvonalbeli Stade de Rennes és a Real Madrid között, Eduardo Camavinga Madridban folytatja pályafutását.

A 18 éves, korszakos tehetségnek tartott középpályás játékjogáért nagy volt a versenyfutás Európa legnagyobb klubjai között, a Manchester United és a PSG is próbálkozott a leigazolásával, azonban a francia játékos álma volt, hogy a Real Madridban futballozhasson. A spanyol csapat a nyár folyamán nem érdeklődött intenzíven Camavingát illetően, de miután kudarcba fulladt Kylian Mbappé leigazolása, Florentino Pérez klubelnök megkereste a francia csapatot a fiatal tehetséggel kapcsolatban. 

Az egyezség hamar megszületett a csapatok között, a vételár 31 millió euró, további lehetséges bónuszokkal. A hivatalos bejelentés a csapatok részéről a mai napra várható.

Camavinga már a francia felnőtt válogatottban is bemutatkozhatott, a Rennes színeiben 88 mérkőzésen lépett eddig pályára, melyeken 2 gólt szerzett és kiosztott 5 gólpasszt. 

Ezzel kialakult a madridi csapat végleges kerete, további játékosmozgás nem várható a nyáron, a csapat létszáma elérte a maximális 25 főt. 

A nyári átigazolási időszak ma éjfélkor zárul. 

(Borítókép: Getty Images)

Rovatok