Index Vakbarát Hírportál

Dárdai Pál felajánlotta a lemondását, mégis marad a Herthánál

2021. szeptember 2., csütörtök 19:28

Fredi Bobic, a Hertha BSC sportigazgatója elismerte, hogy Dárdai Pál felajánlotta lemondását a vezetőedzői posztjáról, a 45 éves szakvezető ennek ellenére marad a Bundesliga utolsó helyén pont nélkül szerénykedő csapatnál – közölte az MTI.

Hosszan beszéltem Palival a vasárnapi érzelmi kitörése után, ami nem volt jó. Az érzelmesség nem kerülhet túlsúlyba, ez nem volt előnyös a Hertha számára, de most már minden a legnagyobb rendben van

– mondta Bobic csütörtökön.

A magyar válogatottat 2014 őszétől 2015 őszéig irányító Dárdai azok után beszélt a lehetséges búcsúról, hogy a berliniek 5–0-ra kikaptak a címvédő Bayern München otthonában.

Olyan játékosokat hoztunk, akik rendelkeznek tapasztalattal, és olyan fiatalokkal alkotnak egy csapatot, akik nagy örömmel érkeztek ide, hogy fejlődjenek, és büszkék arra, hogy ebben a klubban játszhatnak

– utalt arra Bobic, hogy a nyári átigazolási időszakban megfelelően erősítettek, így bízhatnak benne, hogy stabil teljesítményt nyújtanak az idényben.

A sportigazgató hozzátette, hogy mindenkinek időre van szüksége, hogy ekkora változásokat követően jó eredményeket érjenek el.

Rovatok