Index Vakbarát Hírportál

Váratlan fordulat: Mbappé mégis maradhat hosszútávon Párizsban

2021. szeptember 15., szerda 11:20

Leonardo, a Paris Saint-Germain labdarúgóklubjának sportigazgatója bízik abban, hogy Kylian Mbappé a mostani szezon végén meghosszabbítja szerződését az egyesülettel – írja az MTI.

A 22 éves világbajnok csatár, generációjának egyik, ha nem a legnagyobb tehetsége a nyári átigazolási időszakban karnyújtásnyira volt a klubváltástól és hogy Madridba tegye át székhelyét. A Real Madrid számtalanszor ostromolta a párizsi csapat vezetőségét, azonban nem sikerült összehozni az üzletet, a franciák mindenképpen szerették volna maguknál tudni az idei idényre is sztárjukat. 

Kylian Mbappé szerződése jövő nyáron lejár, mely meghosszabbítását többször is visszautasította a támadó, ezzel jelezve, hogy Madridban képzeli el jövőjét. A PSG klubigazgatója, Leonardo viszont máshogy látja a helyzetet:

Az egyetlen, ami történhetett vele, hogy nálunk marad. Mi sosem akartuk, hogy Kylian részese legyen egy ilyen huzavonának, és egyáltalán nem voltunk elégedettek a Real Madrid viselkedésével. Világossá tettük, hogy a mi meglátásunk szerint az ajánlatuk nem tartalmaz megfelelő összeget, kevesebb, mint amit mi fizettünk a játékosért. Az utolsó madridi ajánlat pedig meg sem érkezett hozzánk. Nem látom, hogy hogyan fordulhat elő, hogy az idény végén távozik tőlünk, kapcsolata ugyanis nagyon mély a PSG-vel. Szerintem a klubnál mindenki vele képzeli el a jövőt

– nyilatkozott a sportigazgató a francia Canal Plus csatornának. 

Mbappé a nyár folyamán többek között olyan szerződéshosszabbítás ajánlatot utasított el, mely évi 45 millió eurós fizetést biztosított volna számára. 

(Borítókép: Getty Images) 

Rovatok