Index Vakbarát Hírportál

Lionel Messi a PSG hétvégi bajnokiján sem játszik

2021. szeptember 24., péntek 15:05

Lionel Messi szenzációs nyári klubváltása eddig nem éppen úgy sült el, ahogy az argentin csatár elképzelte. Bár a Paris Saint-Germain pazarul kezdte az idényt, és hét mérkőzés után hibátlan teljesítménnyel vezeti a francia bajnokságot – igaz, az FC Bruges ellen botlott a Bajnokok Ligája nyitányán (1–1) –, a hatszoros aranylabdás még nem indult be igazán. Eddig két bajnokin és az említett BL-mérkőzésen lépett pályára, ám gólt nem szerzett és gólpasszt sem adott még.

Ráadásul a Lyon ellen 2–1-re megnyert találkozón a 76. percben le is cserélte Mauricio Pochettino, ami szemmel láthatóan nem tetszett a zseniális futballistának, majd a Metz elleni szerdai mérkőzésen a keretbe sem került.

A vezetőedző jelezte, nem arról van szó, hogy neheztelnének egymásra, csupán arról, hogy Messi rúgást kapott a bal térdére, és csontzúzódást szenvedett, ezért maradt ki a csapatból.

A 34 éves játékos már visszatért, újrakezdte a futásokat, ám a szombati, Montpellier elleni bajnokit biztosan kihagyja még a sérülése miatt – írja a Firstpost.

Messi állapotáról vasárnap érkezik újabb jelentés, akkor derül ki, hogy a Manchester City elleni BL-találkozón pályára léphet-e kedden.

Rovatok