Index Vakbarát Hírportál

Wayne Rooney tettei elfogadhatatlanok voltak, de a felesége megbocsájt neki

2021. október 12., kedd 21:46

Az Amazon Prime 2022-ben mutatja a Wayne Rooney-ról szóló dokumentumfilmjét, amelynek megjelent az első előzetese – írja a BBC.

A Rooney című alkotás betekintést enged a Manchester United és az angol válogatott korábbi csapatkapitányának lelkiállapotába, pályafutása emlékezetes pillanataiba, de előkerülnek a botrányok is, amelyek övezték a karrierjét.

Azt szeretném, hogy az emberek jobban megértsenek engem. Őszinte akartam lenni, valamint minden fontosat érinteni, ami az életem során eddig történt. Ha nem beszélnék mindenről, akkor az egész valótlan lenne

– mondja Wayne Rooney, aki arról is beszél, milyen nyomással kellett megbirkóznia a Manchester United és az angol válogatott játékosaként, így a nézők betekintést nyerhetnek abba, mi zajlott a fejében, és milyen körülmények között nőtt fel Liverpool zűrös utcáin.

A dokumentumfilmben a felesége, Coleen Rooney is szóhoz jut, aki arról beszél, hogy pontosan tudja, kikkel töltötte együtt az idejét, és mennyi alkoholt fogyasztottak.

Megbocsátok neki, de elfogadhatatlan, amiket tett

– mondja Coleen Rooney, ám arra nem tér ki az előzetesben, hogy pontosan mire gondol.

Az viszont köztudott, hogy gyakran látogatott masszázsszalonokat és prostituáltakat, amit maga Wayne Rooney is elismert.

A Derby County 35 éves menedzsere 2021 elején vonult vissza a labdarúgástól a Manchester United és az angol válogatott legeredményesebb futballistájaként.

Rovatok