Index Vakbarát Hírportál

A Milan a BL-győztesből erősíthet télen

2021. október 25., hétfő 15:33

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Milan helyi sajtóhírek szerint télen a Chelsea BL-győztes játékosával, Hakim Ziyechcsel erősítheti meg a keretét.

A szélsőként és irányítóként is bevethető marokkói futballistát már a nyáron is szerződtette volna az olasz együttes, akkor azonban Thomas Tuchel még szerette volna a keretben tartani.

Az Ajax korábbi kiválósága ugyanakkor az új idényben sem kap túl sok lehetőséget, a PL-ben eddig 118 perc jutott neki, így pedig újra felvetődött távozásának a lehetősége.

A két klub közötti remek kapcsolatot kihasználva a Milan újra bekopogtathat a londoniaknál, ahonnan korábban Fikayo Tomori, Tiemoué Bakayoko és Olivier Giroud is érkezett.

Ziyech télen kölcsönbe érkezhet, és még az is elképzelhető, hogy magas fizetésének (hétmillió euró) a felét a kékek állnák.

A piros-feketék jól kezdték a bajnokságot, kilenc forduló után nyolc győzelemmel és egy döntetlennel állnak a szintén 25 pontos Napoli mögött a második helyen. A BL-ben már kevésbé fényes a mérleg, a Liverpool, az Atlético Madrid és a Porto is legyőzte az olaszokat.

(Borítókép: Marco Canoniero / LightRocket via Getty Images)

Rovatok