Index Vakbarát Hírportál

Huszti Szabolcs távozik a DVSC-től

2021. október 28., csütörtök 13:31

Huszti Szabolcs és Toldi Gábor is távozik a DVSC-től, közölte a klub a hivatalos oldalán. Az edzőpáros a Debrecen kupakudarca után ajánlotta fel a lemondását (a csapatot a Kecskemét búcsúztatta szerdán hosszabbítás után), amelyet a klub vezetősége elfogadott. A hétvégi, MTK elleni bajnokira Jeremiás Gábor megbízott edző, valamint Dombi Tibor pályaedző készíti fel az együttest, míg Herczeg András tanácsadóként segíti őket.

A közlemény kitér arra is, hogy a DVSC-nek 60 napja van pro licenc-szel rendelkező edzőt találni, a klub pedig egyértelműen hosszú távú megoldást keres.

A Debrecen az előző szezon végén jutott fel a másodosztályból, és bár az első fordulóban 4–1-es sikert aratott a Honvéd otthonában, azóta kilenc mérkőzésen egy győzelem, három döntetlen és öt vereség a csapat mérlege, 9 ponttal a 10. helyen áll, de pontegyenlőséggel a már kieső helyen tanyázó, 11. helyezett Gyirmóttal.

(Borítókép:  Huszti Szabolcs a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójában játszott Debreceni VSC–Puskás Akadémia mérkőzésen. Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI.)

Rovatok