Index Vakbarát Hírportál

Agüerót kórházba kellett szállítani kardiológiai kivizsgálásra

2021. október 31., vasárnap 17:26

Sergio Agüerót, az FC Barcelona argentin labdarúgóját szombaton kórházba kellett szállítani kardiológiai kivizsgálásra.

A katalán együttes szombaton 1–1-es döntetlent játszott a vendég Alavés csapatával. A hazaiaknál kezdőként pályára lépett, kényszerű okokból azonban már az első félidő hajrájában lecserélt Agüero – a klub honlapjának tájékoztatása alapján  pályán töltött idejének nagy részében mellkasi fájdalmakra panaszkodott.

A Barcelona  amely szerda este menesztette holland vezetőedzőjét, Ronald Koemant, aki helyett ideiglenes megbízatással Sergi Barjuán irányította a gárdát  a második félidőben újabb kulcsemberét veszítette el, a 70. percben Gerard Piquének is el kellett hagynia a pályát.

A 34 éves középhátvédnek a vádlijával adódtak problémái, és a katalánok vasárnapi közlése szerint a közeljövőben nem számíthatnak a játékára. Mindez azt jelenti, hogy Piqué nem léphet pályára a Barcelona keddi, a továbbjutás szempontjából kulcsfontosságú, Dinamo Kijev elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen.

Az erős hullámvölgyben lévő, a La Liga tabelláján csupán kilencedik Barcelona a szombati összecsapáson sérülés miatt több játékosára (Ronald Araujo, Frenkie de Jong, Martin Braithwaite, Ousmane Dembélé, Pedri, Sergi Roberto, Anssumane Fati) nem számíthatott.

(Borítókép: Pau Barrena / AFP)

Rovatok