Index Vakbarát Hírportál

A PSG felbonthatja Sergio Ramos szerződését

2021. november 1., hétfő 12:02

Sergio Ramos a nyáron, négy hónappal ezelőtt igazolt a Paris Saint-Germainhez, miután lejárt a szerződése a Real Madridnál. A világ- és Európa-bajnok spanyol középhátvéd azonban még egy percet sem játszott új klubjában, aminek prózai oka van: sérüléssel bajlódik.

A 35 éves futballista legutóbb május 5-én lépett pályára hivatalos mérkőzésen – a Real Madrid akkor 2–0-ra kikapott a Chelsea ellen Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóján –, azóta viszont nem épült fel még teljesen a vádli- és térdsérülése után.

A Le Parisien szerint a helyzet annyira rossz, hogy azt sem tartják kizártnak, a PSG megválik Sergio Ramostól. A 2023-ig érvényes szerződés felbontásához viszont a két félnek meg kellene egyeznie egymással.

Ettől függetlenül a francia klub optimistán áll a helyzethez a hivatalos verzió szerint, és bíznak benne, hogy a hátvéd hamarosan visszatérhet a pályára.

Tudjuk, hogy Ramos sérülést szenvedett. Mindannyian tudtuk, hogy problémája van, a spanyol sajtó különös játékot játszik

– mondta Leonardo, a PSG sportigazgatója a pénteki, Lille elleni (2–1) bajnokit követően.

Bár a klub türelmesnek tűnik, a szurkolók és a média már kevésbé látszik toleránsnak, és kezd elegük lenni a jelenlegi helyzettel, ami valamelyest érthető, tekintve, hogy a hírek szerint évi 10 millió fontot – nagyjából 4,3 milliárd forintot –, hetente körülbelül 200 ezer fontot tehet zsebre, annak ellenére, hogy egy percet sem játszott még az új csapatában.

(Marca)

Rovatok