Index Vakbarát Hírportál

Úgy néz ki, felgyógyult és visszatérhet a Bayern edzője

2021. november 1., hétfő 16:26

Koronavírus-fertőzése után kedden Bajnokok Ligája-mérkőzésen térhet vissza a Bayern München labdarúgócsapatának kispadjára Julian Nagelsmann vezetőedző.

A 34 esztendős trénernél két hete Portugáliában mutatták ki a betegséget, amikor együttese 4–0-ra legyőzte a Benficát a BL csoportkörében. Hétfőn újságíróknak az edző azt mondta: tünetmentes és a legutóbbi vizsgálatai is negatívak voltak, így amennyiben kedd reggeli PCR-tesztje is negatív lesz, leülhet a kispadra a Benfica elleni müncheni összecsapáson.

Jól érzem magam, természetesen érzem még a nyomait a szervezetemben, de ez ilyenkor normális. Bízom benne, hogy a holnapi teszt is negatív lesz, és visszatérhetek a kispadra

– fogalmazott Nagelsmann, aki négy mérkőzést hagyott ki, köztük a Bayern történelmi kupavereségét (0–5) a Borussia Mönchengladbach ellen.

A tréner azt is hozzátette, hogy többen is apróbb sérülésekkel bajlódnak. Alphonso Daviesnek izomfájdalmai vannak, ezért az ő játéka kérdőjeles, Leon Goretzka sebei viszont begyógyultak, és Lucas Hernández is jobban érzi már magát.

(Index/MTI)

Rovatok