Index Vakbarát Hírportál

Súlyos a sérülése, egy hónapra kidőlt a Liverpool támadója

2021. november 5., péntek 15:03

Szerda este 2–0-ra legyőzte a Liverpool az Atlético Madrid csapatát, azonban felhőtlen nem lehet Jürgen Klopp öröme, mivel egyik kulcsjátékosuk, Roberto Firmino súlyos sérülést szenvedett a második félidő derekán. A The Athletic információi szerint legalább egy hónap kihagyás vár a brazil támadóra combizom sérülése miatt. 

A Liverpool német edzője a mérkőzés után kiemelte, hogy nem nézett ki jól elsőre sem Firmino sérülése, nagyon szerencsétlen eset volt. 

Nem tudjuk pontosan, hogy mennyi időre veszítettük el játékosunkat, de legalább négy héttel számolok míg felépül sérüléséből. Firmino mindig hamar felépül a sérüléseiből, de ez tényleg nagyon rosszul nézett ki, reménykedem, hogy a válogatott szünet már többet tudunk az állapotáról

– tette hozzá Klopp.

Roberto Firmino újra meghívást kapott a brazil válogatott keretéhez is, azonban így nem tudja a vb-selejtezők alatt segíteni csapatát. A Liverpool támadója így a hétvégi West Ham elleni mérkőzésen kívül az Arsenal, Porto, Everton és Wolverhampton ellen sem léphet pályára előreláthatólag.

(Borítókép: Getty Images)

Rovatok