Index Vakbarát Hírportál

Steven Gerrard visszatér a Premier League-be

2021. november 11., csütörtök 11:46

A Premier League-ben szereplő Aston Villa hivatalosan is bejelentette, hogy Steven Gerrard veszi át a csapat irányítását. A 41 éves, egykori liverpooli klublegenda a skót Glasgow Rangers kispadját hagyta ott, amellyel az előző szezonban veretlenül nyert bajnoki címet. 

Gerrard 2016-ban jelentette be visszavonulását, 2017-től pedig a Liverpool ificsapatait edzette, majd 2018 nyarán vette át a Rangerst.

Christian Purslow, az Aston Villa elnöke arról beszélt, hogy már a liverpooli fiatalokkal végzett munkája miatt felfigyeltek Gerrardra, a Rangersszel elért sikerei után pedig rendkívül boldogok, hogy őket választotta. A tárgyalások alatt egyértelművé vált, hogy a tréner és a klub elképzelései abszolút egyeznek.

A 114-szeres válogatott korábbi középpályás is büszkén nyilatkozott, arra hivatkozva, hogy egy igazán patinás és gazdag múltú együttes kispadjára ülhet le, valamint megköszönte a Rangersnek az elmúlt három évet.

Az Aston Villa vasárnap menesztette Dean Smitht, miután a csapat sorozatban öt vereséget szenvedett el a Premier League-ben, és visszacsúszott a 16. helyre.

Rovatok