Index Vakbarát Hírportál

Az olasz válogatott csatár nagyapja késsel fenyegetőzött egy bárban

2021. november 18., csütörtök 12:23

A Calcio Mercato beszámolója szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Sassuolót erősítő Gianluca Scamacca nagyapját letartóztatták a rendőrök.

A 66 éves Sandro Róma egyik külvárosában, Fidenében egy késsel lépett be egy bárba, ahol megfenyegette az egyik vásárlót, hogy elvágja a torkát – a penge csak centikre vált a rémült ember torkától.

Az Il Messaggero beszámolója szerint Sandro Scamacca valószínűleg részeg volt, vagy valamilyen pszichológiai probléma lépett fel nála.

A nyugalom helyreállításának érdekében rendőri beavatkozásra volt szükség, először szóban próbálták meg jobb belátásra bírni őt, majd miután ez sikertelennek bizonyult, erőszakkal lefegyverezték.

Ezt követően előkerültek a bilincsek súlyos fenyegetés, fegyvertartás és köztisztviselőkkel szembeni ellenállás miatt.

Nem ez az első problémás eset a családban, alig egy éve Gianluca édesapja, Emiliano került a hírekbe azzal, hogy az olasz főváros sportközpontjában megrongálta az AS Roma vezetőinek autóit.

Mondanánk, hogy nem lehetnek egyszerűek a karácsonyi összejövetelek a családnál, de a lap beszámolója szerint a 22 éves futballista évek óta nincs kapcsolatban az édesapjával.

A 195 centi magasra nőtt Gianluca egyébiránt tíz évesen a Laziónál kezdte a karrierjét, majd 2012-ben a városi rivális Romához szerződött, ahonnan 2015-ben az eindhoveni PSV-nél kötött ki. Itt csak a második csapatban mutatkozhatott be bajnokin, ezt követően 2017-ben hazaigazolt a Sassuolóhoz, ahonnan négy alkalommal is kölcsönadták.

Az utánpótlás-válogatottakat végigjáró Scamacca ebben az idényben már a Sassuolót erősíti, játékával pedig a nemzeti együttesbe is meghívót kapott, az északírek elleni 0–0 során a második válogatott mérkőzésén jutott szóhoz. 

(Borítókép: Claudio Villa/Getty Images)

Rovatok