Index Vakbarát Hírportál

A korábbi Barcelona-edzővel tárgyal a Manchester United

2021. november 24., szerda 14:47

A SkySports információi szerint a Manchester United vezetősége kezdeti tárgyalásokba kezdett Ernesto Valverdével. A klubnál a múlt hétvégén menesztett Ole Gunnar Solskjaer utódját keresik, azonban nem csak a korábbi Barcelona-edző esélyes a posztra. 

A manchesteri kispadra pályázik még az angol média értesülései szerint a jelenlegi PSG-edző Mauricio Pochettino is, aki a hírek szerint nem találta meg számításait a francia fővárosban és szívesen továbbállna. Pochettinonak 2023 nyaráig van érvényes szerződése a PSG-vel, de ennek ellenére sem zárja ki a manchesteri vezetőség, hogy akár már szezon közben magukhoz csábíthassák a trénert. 

A United kispadjára jelenleg elsősorban a szezon végéig keresnek vezetőedzőt, de ez nem zárja ki az esélyét annak, hogy hosszútávon is számoljanak a következő menedzserrel, amennyiben sikeresen zárja a jelenlegi szezont a csapat. Ole Gunnar Solskjaer is eleinte csak megbízott vezetőedző volt, és utána szavaztak neki bizalmat a csapatnál, ami több mint két évig kitartott. 

(Borítókép: Getty Images)

Rovatok