Index Vakbarát Hírportál

A Manchester City fiatalja közölte, Barcelonába igazolna

2021. november 27., szombat 16:59

A Mundo Deportivo értesülése szerint a Manchester City 21 éves futballistája, Ferran Torres megkérte Pep Guardiola menedzsert, hogy engedje el őt a Barcelonához.

A katalán tréner helyt adott a kérésnek, így ha a két klub meg tud egyezni egymással a vételárról, létrejöhet az üzlet, akár már januárban is. A lapok úgy tudják, már csak idő kérdése, hogy egymás tenyerébe csapjanak a felek.

#NoticiaMD ¡Ferran Torres le ha pedido a Guardiola salir hacia el Barça!

Pep ha accedido a dejarle salir si hay acuerdo económico entre clubs.

@ffpolo https://t.co/X44q9FSlHJ

— Mundo Deportivo (@mundodeportivo) November 26, 2021

Torres 2020 nyarán 23 millió euróért igazolt a Valenciától az angol csapathoz, ahol eddig 43 tétmérkőzésen lépett pályára, ezt pedig 16 góllal és négy gólpasszal hálálta meg.

A spanyol együttes különböző feltételek teljesülése után még 12 millió eurót kaphatna a fiatal támadóért, ezeket a tételeket viszont még nem tudták lehívni, mert nem érte még el a kikötött értékeket.

Az átigazolásából ugyanakkor 10 százalék illetné meg a Valenciát, és úgy tűnik, hogy ez hamarosan ötmillió eurót eredményez nekik, mivel spanyol lapértesülések szerint közel a megegyezés a Barcelona és a Manchester City között, 50 millió eurós vételárról szólak a hírek.

Nem ez lenne az első mozgás a csapatok között, a nyáron Sergio Agüero és Eric García is szabadon igazolhatóként váltott klubot.

A 21 éves jobbszélső 22 alkalommal húzhatta magára eddig a spanyol válogatott mezét, ezeken a fellépéseken pedig elképesztően hatékonynak bizonyult, hiszen már 12-szer is betalált a címeres dresszben.

(Borítókép: Richard Heathcote / Getty Images)

Rovatok