Index Vakbarát Hírportál

Egyre több koronavírusos játékost találnak a Real Madridnál

2021. december 16., csütörtök 10:13

Szerda délután jelentette be a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid, hogy kettő kulcsjátékosuk, név szerint Luka Modric és Marcelo koronavírus tesztje pozitív eredményt hozott. Közleményükben nem tértek ki arra, hogy a 36 éves horvát középpályásnak és a 33 éves brazil védőnek vannak-e tünetei, azt viszont hangsúlyozták, hogy az ország egészségügyi előírásait figyelembe véve mindketten karanténba kerültek, és biztosan kihagyják a csapat vasárnap esti, Cádiz elleni hazai bajnoki összecsapását.

További fertőzöttekről nem szóltak a hírek, de ennek ellenére a klubhoz közel álló spanyol sportújságíró, Miguel Ángel Díaz csütörtök kora reggel jelezte, hogy nem csak a két említett játékos kapta el a vírust. Információi szerint a klub csütörtökön hivatalosan is beszámol a további fertőzöttekről, de elég komoly a baj a madridiaknál. 

A hírek szerint a vasárnapi Atlético Madrid elleni rangadón kaphatták el a vírust a játékosok, mivel az ellenfél tagjai közül Jan Oblak és Koke is fertőzötten lépett pályára. 

 (Borítókép: Getty Images)

Rovatok