Index Vakbarát Hírportál

Lehet, hogy Lionel Messi lejátszotta utolsó meccsét a Barcában

2021. május 21., péntek 13:54

A Real Madrid a bajnoki címért, a Barcelona a bronzéremért fog harcolni szombaton a spanyol bajnokság utolsó, 38. fordulójában, de mindezt 1-1 klasszis nélkül. A katalán klub eltávot adott Lionel Messinek, aki szabadságra mehet a június 13-án kezdődő, (részben) argentin rendezésű torna előtt.

Ezzel pedig az is elképzelhető, hogy a hatszoros aranylabdás klasszis lejátszotta utolsó mérkőzését a Barcában (1–2 A CELTA VIGO ELLEN), ugyanis június 30-án lejár a szerződése, így ingyen távozhat.

Már tavaly is szerette volna elhagyni a csapatot, ám az ragaszkodott a 700 millió eurós kivásárlási árhoz, amelyet természetesen senki sem akart megadni, hosszabbítás pedig azóta sem történt.

A Real Eden Hazard-t lesz kénytelen nélkülözni a véghajrában. A belga támadó a madridi időszaka alatt rengeteg sérüléssel bajlódott, és csak elvétve állt Zinédine Zidane rendelkezésére, a szakember pedig most is csak annyit közölt Hazard állapotából, hogy „van valami problémája”. 

Hazard bekerült a belga válogatott Európa-bajnoki keretébe, arról viszont egyelőre nincs információ, hogy veszélyben van-e a szereplése a kontinenstornán.

Rovatok