Index Vakbarát Hírportál

Eldőlni látszik Dárdai Pál sorsa Berlinben

2021. május 28., péntek 12:59

Nagyjából egy hónappal ezelőtt Werner Gegenbauer klubelnök úgy nyilatkozott a Sport Bildnek, hogy Fredi Bobic új ügyvezető igazgató alatt nagyon sok minden megváltozik majd a Herthánál.

A Frankfurtból érkező szakember június 1-jén áll munkába a német fővárosban, néhány személycseréről pedig máris gondoskodott: a keret kialakításában nagy szerephez jut Dirk Dufner, az Eintrachttól pedig csatlakozik Sebastian Zelichowski vezető elemző, Thomas Westphal csapatmenedzser és Matthias Borst, aki az utánpótlás és a felnőttcsapat közötti átmenetért felel.

A Bild úgy tudja, Dárdai Pál vezetőedző maradhat a csapat élén, illetve Arne Friedrich sportigazgató is újabb, egyéves ajánlatot kapott a klubtól. Bobic azt szeretné, ha mindketten a lehető leghamarabb döntenének arról, hogy a továbbiakban is vállalják-e a munkát a klubnál.

Mint ismert, a magyar tréner januárban ült le ismét a Hertha kispadjára. 16 meccsen 4 győzelem, 6 döntetlen és 6 vereség volt a mérlege, ezzel pedig benntartotta a csapatot az élvonalban.

(Borítókép: Alex Grimm / Getty Images Hungary)

Rovatok