Index Vakbarát Hírportál

Meglepetés? Úgy tűnik, Koeman marad a Barcánál

2021. június 3., csütörtök 10:44

Egybehangzó katalán médiaértesülések (Catalunya Radio, Mundo Deportivo) szerint csütörtökön megerősítik a Barcelonánál Ronald Koeman állását.

Az együttes csupán a harmadik helyen végzett a bajnokságban a madridi riválisok (Atlético, Real) mögött, és bár a Király-kupát megnyerték a gránátvörös-kékek, a BL-ben már a nyolcaddöntőben búcsúztak a PSG-vel szemben.

A gyenge eredmények miatt gyakran felvetődött Koeman távozásának lehetősége, de úgy tűnik, az együttesnél bíznak benne, hogy a holland tréner által megkezdett út sikeres lehet, csütörtökön pedig biztosítják állását a következő idényre is.

A szerződésében szereplő garantált tartalmakból ugyanakkor többet is különböző feltételek eléréséhez kötnének, a közös folytatásról pedig ugyancsak az együttes szereplésének függvényében szólhat opció.

A katalánok igyekeznek alaposan megerősíteni keretüket az új idényre, már bejelentették Sergio Agüero, Eric García és Emerson szerződtetését, hozzájuk pedig hamarosan csatlakozhat Georginio Wijnaldum és Memphis Depay is.

Borítókép: Pau Barrena / AFP

Rovatok