Index Vakbarát Hírportál

Így juthat hozzá karszalagjához, ha jegye van az Eb-re

2021. június 8., kedd 11:13

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos honlapján tette közzé, mikor és hol lehet átvenni a karszalagokat az Európa-bajnokság meccseire, amelyekhez védettségi igazolvány kell. Mint ismert, csak a budapesti Puskás Arénában lesz telt ház.

A karszalagok minél zökkenőmentesebb átvétele érdekében Budapesten három könnyen megközelíthető helyszínen, összesen mintegy száz átvételi pultot nyitnak meg a szervezők a mérkőzéseket megelőző napon és a mérkőzések napján – írja az mlsz.hu. Az átvételi pontok minden helyszínen kora reggeltől estig lesznek nyitva.

A helyszínek: Groupama Aréna (B-lelátó, a Sas-szobor mellett), Dózsa György út (Városliget, Promenád) és Papp László Budapest Sportaréna. A külföldről érkező szurkolók a repülőtéren is átvehetik a karszalagjaikat. Ezek a pontok a mérkőzések előtti napokon 8.00 órától 20.00 óráig tartanak nyitva, míg a meccsnapokon 7.00 órakor nyitnak és a második félidő kezdetekor zárnak.

Kiskorú szurkolók igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében vehetnek részt a találkozókon, nekik nem szükséges a karszalag kiváltása; kivéve azon 16-18 évesek számára, akik már rendelkeznek védettségi igazolvánnyal és kísérő nélkül kívánják megtekinteni az Eb-mérkőzéseket.

Az Európa-bajnokság június 11-én, pénteken kezdődik. A magyar válogatott június 15-én lép először pályára, méghozzá Portugália ellen a Puskás Arénában, majd négy nappal később a világbajnok Franciaország ellen, szintén Budapesten.

Rovatok