Index Vakbarát Hírportál

Bene Ferenc és Bódog Tamás az Index Eb-szakértői

2021. június 14., hétfő 12:01

Kedden megkezdi szereplését az Európa-bajnokságon a magyar labdarúgó-válogatott is, méghozzá a Portugália elleni csoportmeccsel. A mérkőzést természetesen percről percre közvetítjük, majd elemző podcasttel is jelentkezünk, szakértők társaságában: Bódog Tamás és Bene Ferenc lesznek a vendégeink.

A magyar válogatott mérkőzéseinek percről percre tudósításában olvashatják Bódog Tamás szakértői véleményét. A korábbi válogatott futballista, aki előbb játékosként, majd edzőként összesen nyolc évig szolgálta a német Mainzot, legutóbb a Budapest Honvéd vezetőedzője volt. Korábban a Kisvárda és a DVTK trénereként is dolgozott, valamint Dániában, a Bröndbynél is volt másodedző.

A mieink meccsei után jelentkezik az Index Sportcast, melynek állandó szakértője ifjabb Bene Ferenc lesz. Az olimpiai bajnok Bene Ferenc fia játszott többek között a Vasasban, Dorogon és a BKV Előrénél. Az edzői stáb tagja volt Újpesten és a Ferencvárosnál, dolgozott az U17-es és az U18-as válogatottnál, legutóbbi pedig az NB II-es Vasast irányította.

Az Európa-bajnokság összes mérkőzésének alakulását élőben követhetik az Indexen, ugyanis a Sportradarral való együttműködésünk keretében folyamatosan frissülnek az eredmények és statisztikák. Az élő meccskövetőt címlapunkon és Eb-mellékletünkben is könnyen megtalálják. Tartsanak velünk!

(Borítókép:  Bódog Tamás, a Honvéd vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójában játszott Budapest Honvéd–MTK Budapest mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban 2020. december 6-án. Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI)

Rovatok