Index Vakbarát Hírportál

Eriksen megmentője lehet a Milan csapatkapitánya

2021. június 15., kedd 12:07 | aznap frissítve

Az olasz Milan együttese fontolgatja, hogy a dán válogatott védőjét, Simon Kjaert teszi meg csapatkapitánynak.

A SportBible beszámolója szerint a milánóiak igencsak nagyra értékelik, hogy Kjaer elsőként próbálta megmenteni Christian Eriksen életét  egészen pontosan kihúzta a nyelvét, nehogy lenyelje , aki a dánok és a finnek Európa-bajnoki mérkőzésén összeesett, és újra kellett éleszteni. A bekk ezt követően Eriksen feleségében is tartotta a lelket, majd a dán csapatkapitány a társait felszólította, hogy állják körbe Eriksent, hogy minél kevesebb látszódjon az újraélesztéséből.

A szurkolók körében már elterjedt a #KjaerCapitano hashtag a közösségi médiában, rengetegen követelik, hogy rákerüljön a csapatkapitányi karszalag.

A La Gazzetta dello Sport szerint a Milan vezetőedzője, Stefano Pioli komolyan fontolóra vette a dolgot. Jelenleg Alessio Romagnoli a csapatkapitánya, a helyettese pedig eddig a kapus, Gianluigi Donnarumma volt, de a kapus vélhetően távozik a csapattól. A csapatkapitányi karszalagra jelöltek között ott van még Franck Kessié, Davide Calabria és Zlatan Ibrahimovic is, de egyértelműen Kjaer lépett elő esélyessé.

A dánok az Európa-bajnokság következő körében csütörtökön a belgák ellen játszanak.

Rovatok