Index Vakbarát Hírportál

Fiola Attilát még mindig rázza a hideg, videón kért bocsánatot a gólöröm áldozatától

2021. június 20., vasárnap 17:17

Mámorban úszik az egész ország, mióta Fiola Attila gólt szerzett a világbajnok franciák ellen a Puskás Arénában rendezett Európa-bajnoki meccsen. A MOL Fehérvár 31 éves védője a döntetlennel végződő találkozó másnapján rendezett sajtótájékoztatón elmondta, alig aludt éjszaka, érzelemdús időszakon van túl, még mindig rázza a hideg, ha góljára gondol.

Boldog és büszke vagyok, hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek, örülök, hogy ekkora boldogságot tudtunk okozni több millió magyarnak

– fogalmazott a gólszerző, aki a Puskás Arénában játszott csoportmeccs első félidejének végén talált be a francia Hugo Lloris kapujába.

A tegnap azonban nemcsak a futballistának, hanem Szalay Edit műsorközlőnek is emlékezetes marad, ugyanis neki is jutott a vehemens gólörömből. A találat után a futballista odarohant az asztalához, és jókorát ütött rá, ami kissé megijesztette a műsorvezetőt, az erről készült felvétel pedig nagyon gyorsan elkezdett terjedni az interneten, és nagy sikert arat a külföldi közösségi médiában is. 

Másnap a Blikk szúrta ki, hogy Fiola Attila elnézést kért az MLSZ Instagram-oldalán egy videóban: bocsánatot kért Szalay Edittől, és további jó munkát kívánt neki. 

Az MLSZ a videóhoz azt írta, Fiola Attila a tegnapi gólja ünneplésekor ijesztett rá az éppen a munkájához elengedhetetlen fülhallgatóját kereső Szalay Editre, aki a Puskás Aréna műsorközlőjeként dolgozik az Európa-bajnokságon.

Rovatok