Index Vakbarát Hírportál

Rengeteg csapat érdeklődik a magyar válogatott Eb-hőse iránt

2021. június 27., vasárnap 20:18 | aznap frissítve

A horvát NK Osijek támadó középpályása, Kleinheisler László a magyar válogatott egyik legjobbja volt az Európa-bajnokságon. Nem is csoda, hogy számos klub érdeklődését felkeltette, noha még nem tudjuk, melyik csapatokról van szó, és a hírek szerint még nem is érkezett érte hivatalos ajánlat.

Az Eb-n mindhárom csoportmérkőzésen pályára lépő labdarúgóról most a klubedzője érdekes nyilatkozatot tett. Nenad Bjelica amondó: Kleinheisler iránt számos klub érdeklődik.

Még nem tudjuk, hogy hogyan fog alakulni az átigazolási szezon, de nem is kell kapkodnunk, mert elég bő a keret. Akkor lehet változás, ha Kleinheisler távozik tőlünk. Konkrét ajánlat még nem érkezett érte, de nagyon sokan érdeklődnek. Még egy év van hátra a szerződéséből, úgyhogy most lenne a legideálisabb eladni, persze csak akkor, ha nem akar hosszabbítani. Jó lenne, ha maradna, de a döntés az ő kezében van

- nyilatkozta a germanijak.hr-nek.

Kleinheisler az előző szezonban 31 mérkőzésen játszott az eszéki együttesben, amely a második helyen végzett a horvát élvonalban. Ezeken 6 gólt szerzett és 6 gólpasszt adott. 

Rovatok